Tre dagar tre gympass

Det har blivit tre gympass på tre dagar och det beror på att jag i början på veckan hjälpte min syster att flytta. Efter flytten så fick jag träningsvärk i underarmarna vilket gjorde att jag inte hade så bra greppstyrka. Därför väntade jag tills på torsdag med att träna för det kändes bara dumt att träna när jag ändå inte kunde köra mina övningar fullt ut.

På torsdagen var träningsvärken borta och träningen kunde börja igen och jag körde mitt vanliga upplägg med rygg och mage på dag 1 och armar och axlar på dag 2 och bröst och ben på dag 3. Jag föredrar att ha en vilodag mellan varje pass men detta fungerade också ganska bra. Visst man blir lite mer sliten men hellre det än att hoppa över träningen helt. Jag känner mig enormt nöjd att jag fick till en bra träningsvecka till. Detta blir den tredje veckan på raken som träningen fungerat bra 🙂

2 reaktioner på ”Tre dagar tre gympass”

Kommentarer inaktiverade.