Uppdaterade grafer

Jag har i dag uppdaterat graferna på viktsida och måttsidan. Vikten har börjat gå ner men det är fortfarande mycket jag behöver bli bättre på i min kosthållning. Jag har enormt svårt att sluta med mina frossardagar och det är jag mycket irriterad över. Men det är bara att kämpa vidare och försöka få hjärnan på andra tankar.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

4 reaktioner på ”Uppdaterade grafer”

  1. Hej.
   Kul att du gillade min fiskebåt. Den är ganska stabil men durken är mjuk så det är svårt att stå i den. Jag har lagt i en träningsmatta från biltema över durken och den skyddar durken mot vassa saker samt så blir det lite lättare att ställa sig upp. Båten är jävligt svår att ro när det är lite hårdare sjö men är det bara små vågor så fungerar det bra.
   Jag har fått ett hål i båten men det är en klämskada från när jag packade in den i bilen. Stenar har skavt mot båten utan att det blivit hål så jag anser att den är ganska hållbar.
   Spöhållarna har jag gjort själv av pvc-rör, sådana som man har till avlopp under t.ex. handfat. Jag skruvade fast dem med rostfri skruv och i hålen hade jag silikon. Jag har även skruvat fast några knapar/pollare på akterspegeln och sittbrädan för att knyta ankarlinan i.
   Jag kör båten på en kanotkärra som jag köpte på biltema men den fungerar bara på plan mark. Är det lite större hinder så vill den gärna vika sig.
   Plankan jag sitter på är ett hyllplan, också köpt på biltema som jag lackat med några lager trälack. Hade velat ha något i plast eller aluminium men hittade inget bra här i stan.

   Jag hoppas du får lika kul med din båt som jag har haft med min.

   Mvh.
   Christian B

Kommentarer inaktiverade.