Högintensiv cirkelträning

Nu har jag kört mitt första pass med Easy Line maskinerna och jag måste säga att jag var lite skeptisk till dem i början men det är jag inte längre. Visst för att bygga muskler så ger de nog inte så mycket men för att köra högintensiv cirkelträning fungerar de ypperligt. Det finns nio olika maskiner och i dag körde jag 45 sekunders intervaller med 10 sekunders vila mellan varje maskin. Efter ett helt varv så tog jag en längre vila för att återhämta mig lite. Tanken var att jag skulle kört tre varv men redan efter två varv så var jag helt slut och orkade inte köra mer. Jag körde så hårt att jag var nära att kräkas och det tog cirka en kvart innan illamåendet gick bort. Så här hårt pass har jag inte kört på länge och jag fick verkligen känna att jag levde. Mer av den varan tack 🙂wpid-imag0231.jpg