Effektivare ryggträning

Jag körde rygg och mage på gymmet i går och det blev ett riktigt bra pass. Jag har haft problem med att greppet har varit för svagt i ryggövningarna och jag har tänkt att det kommer bli bättre med tiden och det blir det säkert också. Men efter en lång tid med stagnation i min ryggträning så fick jag nog av att greppstyrkan hindrade mig i min utveckling. Därför letade jag fram bodys duogrip som jag har haft liggandes hemma i många år. De fungerar på samma sätt som dragremmar och det har gjort att jag kan köra med tyngre vikter i ryggövningarna utan att jag behöver vara orolig att händer och armar ska ta slut innan ryggen gör det. Jag får en mycket bättre kontakt i ryggen och jag känner tydligt att jag inte kopplar in armarna lika mycket längre. Visst det är lite bökigt att använda sådana här hjälpmedel men det är klart värt det för man vinner mycket på det.
image