Gymmet

Jag var och tränade efter kursen i dag och jag körde rygg och mage. Det var ännu mer kaos i gymmet denna gången för det var massa folk som tränade, samt så höll de på att flytta om träningsmaskinerna. Jag tror de ska få in lite nya maskiner så det ska bli mycket intressant att se vad slutresultatet blir. Jag hoppas på mer yta för de fria vikterna. Håller tummarna 🙂

4 reaktioner på ”Gymmet”

 1. Det gäller att stå ut….. Slutresultatet blir nog bra 🙂
  Själv har jag börjat träna på Friskis o vi får nya lokaler i april 🙂
  Har du funderat på 5:2 Chrille ? Jag har gått ner 5 kg på 2 månader o slipper försaka för mycket de övriga fem dagarna 🙂 jag äter även de 2 men då 600 kcal samt att jag ibland övriga dar gör nått recept ur Viktklubb
  Ha en fortsatt bra vecka på alla sätt ! 🙂
  /Thomas 😉

  1. Nej jag har inga planer på att testa den dieten. Men jag har börjat fundera på ett nytt upplägg med kaloriräkningen. Jag kommer återkomma med det när jag funderat klart på hur jag ska lägga upp det.
   Roligt att 5:2 dieten fungerar så bra för dig 🙂
   Ha en bra vecka och helg.

Kommentarer inaktiverade.