Behöver tänka om kring kosthållningen

Jag har under en lång tid försökt att få i ordning på min kosthållning men den anfallsvinkel som jag haft har inte fungerat. Jag har haft lite allt eller inget tänk och det tröttnar jag på så snabbt. Därför har jag tänkt att attackera problemet på ett helt nytt sätt. Jag kommer också i fortsättningen räkna kalorier men nu i början kommer jag bara göra det varannan dag. Måndag, onsdag, fredag och söndag kommer bli de dagar då jag räknar kalorier. De andra dagarna kommer vara fria från kaloriräkning. Givetvis ska jag inte frossa dessa dagar men är jag hungrig så kommer jag att äta. Jag tror att detta upplägg kommer göra det lättare för mig att komma in i en hälsosam kosthållning igen för upplägget minimerar risken för att jag ska tröttna. När detta upplägget fungerar utan några problem kommer jag lägga till en dag med kaloriräkning och målet är att jag till slut ska äta bra varje dag.

Jag kommer se dessa ändringar som en nystart och därför har jag lagt upp färska siffror på viktsidan och måttsidan.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

4 reaktioner på ”Behöver tänka om kring kosthållningen”

 1. Hej på dig 🙂
  Japp, det kan vara väl värt att testa detta, jag önskar dig all lycka till 🙂
  Vart har du lagt gränsen de dagar du räknar kalorier ?
  Kör du fortfarande med shape up ? Isåfall… Vad tycker du om den nya uppdateringen ??
  Ha nu en riktigt bra o skön vecka som kommer…. 🙂
  /Thomas

  1. Hej!
   Gränsen är lite flytande men 1790kcal är målet. Äter lite mer på träningsdagar.
   Ja jag kör fortfarande Shape up club men jag har ännu inte fått någon uppdatering.

   Ha en bra vecka!

 2. Låter som en bra mängd 🙂
  Tycker du det blir besvärligt att väga allt… Shape up är ju nästan enbart i gram angivelse.?
  Men visst är den ok 🙂
  Jag har både en samsung samt en IPhone ….och det kanske är endast appstores uppdatering som släppts ännu…du kommer att märka skillnaden…ett helt annat utseende ! 🙂
  Sköt om dig så länge 🙂

  1. Ja jag kan hålla med dig om vägningen, saknar att kunna mäta med decilitermått. Men men man kan inte få allt.

   Fick ett mail med en bild på det nya utseendet och det ser bra ut där men väntar på Android releasen innan jag bestämmer mig om jag gillar det.

   Ha det bra.

Kommentarer inaktiverade.