Det har gått riktigt dåligt den sista tiden

Det som inte skulle hända har hänt. Tanken var att jag skulle träna som vanligt och äta bra under sommaren men så blev det inte. Jag har ätit som en gris och tränat minimalt så vikten och måtten har skenat iväg rejält. Kläderna börjar kännas riktigt tajta och det är ingen rolig känsla kan jag lova så nu får det faktiskt vara nog med denna destruktiva livsstil. Jag har försökt att ta mig ur den ett tag nu men har inte lyckats så det kommer krävas mycket av mig för att komma på banan igen. Men, men några små steg åt gången så kommer jag snart dit igen. Denna veckan får det bli största fokus på kosthållningen så kaloriräkningen startar igen i dag.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

2 reaktioner på ”Det har gått riktigt dåligt den sista tiden”

  1. Känner jag dej rätt så fixar du de . Jobba på så ordnar du det här kan vara lite trögt att komma igång men de fixar du .

Kommentarer inaktiverade.