Då var träningen igång

Tog en sväng till gymmet i dag och körde rygg och mage. Det var grymt skönt att träna igen men fan vad klen och stel jag blivit. Inte roligt alls men förhoppningsvis så återställs styrkan snart så jag kan köra på som vanligt igen.

Det känns att jag har ätit mycket socker den senaste tiden för nu efter bara ett dygn utan socker så börjar kroppen bråka med kallsvettningar och svag huvudvärk. Som tur är så har inte sötsuget satt igång än men det kommer snart kan jag lova. Då gäller det att ha något att göra så jag inte faller dit igen. Men jag tar en dag i taget så ska jag lyckas hoppas jag.

2 reaktioner på ”Då var träningen igång”

  1. Bra kämpa på nu har du tagit första steget det är en bra början .
    Det kommer att gå bra du är en kämpe när du väl kommer igång .
    Jobba på så kommer de att gå bra. Ha de bra vi hörs .

Kommentarer inaktiverade.