Ny fiskekompis

Jag har länge velat ha en farkost som jag skulle kunna använde vid fiske och geocaching och jag har funderat mycket på vilken typ som skulle fungera bäst. Jag var riktigt sugen på en kanot men de är så stora och jag saknar ett bra ställe att ha den på så det gick tyvärr inte. Kajak var ett annat alternativ men de är så dyra och stora så det fungerade inte heller. Det sista alternativet var en gummibåt och med min nuvarande ekonomi så fick det bli en billigare variant och efter lite efterforskning så valde jag en som fanns att köpa på jula. Tror den kommer fungera bra som första båt, speciellt efter lite justeringar och pimpning :-). Jag återkommer med info om det senare när jag är klar.

2 reaktioner på ”Ny fiskekompis”

  1. Hoppas du har flytväst med i din fiskekompis . Den ser bra ut hoppas du får mycke nöje med den.

Kommentarer inaktiverade.