En dålig kost- och träningsvecka

Jag fick för mig att jag behövde en vecka utan träning och det slutade i katastrof. Jag har blivit sjukt trött vilket har lett till att jag sover bort halva dagen. Och tröttheten har även gjort att jag ätit massa godis och glass och det har satt sina spår kan jag lova. Jag har ökat i vikt och kroppen känns nästan förgiftad. Magen är i olag och så här dålig har den inte varit på länge.

I och med att denna veckan har påverkat min kropp så mycket så har jag börjat fundera på om det verkligen är värt att hela tiden hålla på att ”unna” sig saker i form av godis och annan överätning. Det enda jag kommer fram till är att det inte är det så jag funderar starkt på att gå in i en godisfri period. Men gör jag det så måste jag även hålla mig borta från annan typ av överätning.

Och ska jag klara av en sådan period så måste jag ändra hela mitt beteende mönster. Jag kan inte sitta och titta på en massa film och serier för då kommer suget garanterat. Jag måste helt enkelt hitta andra saker att sysselsätta mig med. Och om jag ska göra detta så måste det ske till hundra procent för det kommer inte fungera om jag börjar tillåta mig massa dåliga saker i form av överätande och att hoppa över träningspass.

När jag sitter och skriver detta så känner jag mig mycket peppad och att jag inte har något att förlora så jag har bestämt mig att jag kommer köra på med en strikt kosthållning helt utan godis och sötsaker fram till jag nått en vikt på 90 kg. Det enda undantaget får bli om någon fyller år för då kan jag få äta en bit tårta. Detta ska inte bli någon kort diet utan detta kommer bli ett nytt sätt att leva på. En ny livsstil helt enkelt. Jag kommer behöva allt stöd jag kan få så försök att inte fresta mig för mycket med massa onyttiga saker är ni snälla. Pretty please!

 

6 reaktioner på ”En dålig kost- och träningsvecka”

  1. Inlines varje morgon med start kl 8.00 och sen minst 3-4 timmars varierad åkning. Jag väntar vid vårdcentralen varje dag. Kommer du inte så kommer jag att stå och vråla i din brevlåda varje natt mellan 01.00-05.00…

  2. Jag kan komma o laga 20 liter kålsoppa åt dig… Det är det enda kostintag du ska hålla dig till de närmaste 14 dagarna….? 🙂

Kommentarer inaktiverade.