Det flyter på bra

Jag tycker att det går riktigt bra för mig att hålla mig ifrån sötsaker. Jag hade lite sug i går kväll men de andra dagarna har jag inte känt av det alls. En bidragande orsak till det nästan obefintliga sötsuget är att jag inte tittat så mycket på serier som jag brukar göra. Jag har hållit mig sysselsatt med andra saker så länge jag bara kunnat. Visst det har inte gått så lång tid än men än så länge så känns det bra. Första veckan brukar gå bra så prövningen börjar egentligen inte förrän i helgen eller framför allt nästa vecka. Men det är inget jag tänker så mycket på nu utan jag försöker ta en dag i taget.

Dagens träning bestod av ett arm- och axelpass på gymmet. Jag tyckte jag kunde ta i mer i dag än vad jag brukar kunna så viloveckan kanske hade en positiv effekt ändå.

2 reaktioner på ”Det flyter på bra”

  1. Bra jobbat kämpa på det här klarar du bra .Några undantag kan man göra bara de inte blir för ofta .

Kommentarer inaktiverade.