Viktresultat v.24

Vikten och måtten fortsätter att gå upp och ner precis som en sinuskurva. Ena veckan är det upp och andra veckan är det ner och så håller det på. Denna veckan blev det en rejäl nedgång i både vikten och måtten. Vikten minskade med hela 2,9 kg och jag hoppas verkligen att jag kan få till en bra vecka till. Ett kilo ner under nästa vecka borde inte vara så mycket begärt tycker jag. Visst det är midsommar men jag ska inte festa något så det borde inte påverka så mycket.

Träningen fortsätter att fungera perfekt och helt enligt planen. Det blev tre pass med styrka och två pass med konditionsträning. Det är tack vare träningen som jag ändå håller vikten på en ganska så stabil medelnivå och hade inte den fungerat så bra som den gör så skulle jag nog väga en bra bit över 110 kg nu. Speciellt när jag tittar på hur mycket skräp jag stoppat i mig den senaste månaden. Socker är väl den största boven och det har jag dragit ner rejält på den senaste veckan och det ska jag försöka fortsätta med. Jag har börjat använda stevia i olika former när jag ska söta min mat och det har fungerat bra. Det blir inte samma kick som från sockret men det ska jag väl kunna vänja mig vid hoppas jag.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.