Träningsveckan avslutad

Då har jag varit och kört veckans sista träningspass och det blev bröst och benträning på gymmet. Det var andras gången jag körde efter det nya programmet och det känns som ett bra upplägg men jag har lite svårt med tekniken i vissa övningar så det får jag jobba mer på. Cable crossover är en sådan övning men jag märkte att om jag har väldigt låga vikter så fick jag bättre kontakt med bröstmusklerna. Jag började med 27 kg på varje sida men fick gå ner till 18 kg för att inte koppla in fel muskler. Körde jag för tungt så kopplades armar och framsida av axlarna in och det vill jag inte. Knäböj är också en övning jag behöver träna upp tekniken i för jag tycker att ländryggen tar lite stryk så jag måste bli bättre på att få ett bättre båltryck. Ländryggen har under många år varit ett problemområde för mig så jag måste ta det riktigt försiktigt så jag inte skadar mig.