Sent träningspass

Tiden rann i väg och det var nära att jag skippade träningen i dag men jag bestämde mig i sista stund att åka in till gymmet. Jag var där runt 20.15 och så sent brukar jag aldrig träna annars men det gick förvånansvärt bra. Visst det var lite mycket folk i avdelningen för de fria vikterna så jag fick ändra ordningen på övningarna lite men det fungerade det med. Jag fick väl inte det riktiga trycket i musklerna som jag brukar få och det är ju en liten nackdel men jag kom i väg och tränade och det är ju positivt. Det var armar och axlar på schemat i dag och i morgon blir det troligtvis ett till gympass men då kommer jag köra bröst och ben.

2 reaktioner på ”Sent träningspass”

 1. Bra jobbat ! Att komma iväg även om det känns motigt ger en skön känsla efteråt 🙂
  Det viktigaste är att träna oavsett oavsett vilken vikt du har på handlarna etc.
  Sååååå…. Idag är även dags för ben o ”hockey-muskeln ”?? 🙂
  Se där….du har den snart 🙂
  Önskar dig en riktigt bra helg Chrille
  Kram

  1. Det som kändes motigt var att klockan var så mycket annars fanns träningslusten där.

   Ja rumpan kommer få sitt i dag 🙂

   Du får också ha en bra helg!

Kommentarer inaktiverade.