Rygg och mage

Jag gjorde ett besök på gymmet och körde rygg och mage i dag. Och jag börjar bli lite frustrerad över hur långt jag har kvar innan jag kommer klara chins utan hjälp. Det är ett mål jag har med min träning och helst skulle jag vilja klara av att göra chins innan året är slut. Det blir nog svårt att uppnå men det borde kunna gå om jag först blir av med den extra vikt jag bär på så det är väl bara att kämpa på.

2 reaktioner på ”Rygg och mage”

  1. Var sak har sin tid,vännen….. 🙂
    Fortsätt kämpa på så kommer du fixa det ….
    Vill passa på att önska dig en riktigt bra midsommar :-), går själv på semester 4veckor, ska bli r i k t i g t skönt 🙂

    1. Självklart kommer jag fortsätta att kämpa. Att ge upp finns inte på kartan.
      Du får också ha en trevlig midsommar och ha en underbar semester.

Kommentarer inaktiverade.