Nödvändig varningsskylt

Jag var på Biltema och köpte koner som jag ska ha till teknikträningen på mountainbiken och det satt en lite rolig varningsskylt på förpackningen. Barn under tre år ska inte använda konerna på grund av kvävningsrisk. Konerna har en diameter på ca 19 cm så jag förstår inte riktigt hur det ska gå till men de kanske har så stora munnar nu för tiden så de kan svälja en kon 😀

4 reaktioner på ”Nödvändig varningsskylt”

  1. Hmmm…du vet..nu för tiden är dom stora i mun! 🙂
    Ps. Har gått tillbaka till viktklubb.se, tror det i längden är bättre att lära mig räkna kalorier än en massa konstiga ” formler ”
    O du…. Jag har kommit igång på gymmet :). Haha

  2. Hej igen…jag menar points o annat, svårt att omräkna i kcal …lättare att handla då man har kalorietänk 🙂 allt grundar ju sig på detta 🙂
    Yes…hockeyrumpa skulle sitta fint….anlagen har jag trots aldrig spelat..:)
    Ha en bra dag i morgon 🙂

Kommentarer inaktiverade.