Viktresultat v.20

Nu äntligen släppte det och jag gick ner 2,2 kg denna veckan. Jag trodde aldrig jag skulle göra det, speciellt inte efter torsdagens och fredagens frossande. Men gårdagens träning gjorde nog att jag förbrände en hel del kalorier och det räddade mig skulle jag tro.

Jag måste försöka hitta orsaken till varför jag hela tiden förstör för mig själv genom att överäta så fort jag känner att det har gått bra ett tag. Det slår aldrig fel utan efter några dagar med perfekt kosthållning och träning så äter jag massa onödigt skit. De sista veckorna har jag märkt att jag äter även om jag egentligen inte ens är sugen på det. Det är precis som om det är en vana och som om det är någon typ av tvångsbeteende eller något. Man kan nästan kalla det ett självskadebeteende, kanske är att ta i men ibland så känns det faktiskt så. För så fort det händer något bra så ser jag till att förstöra det på något sätt.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

3 reaktioner på ”Viktresultat v.20”

  1. Bra jobbat Chrille !! 🙂
    Kul att det lossnade för dig 🙂
    Hmmmm… Du får väl anlita mig mig då privat, eftersom jag jobbar med kognitiv terapi….:))
    Du kommer fixa det här grabben ! 🙂
    Pepp,pepp,pepp !!!! 🙂

Kommentarer inaktiverade.