Tungt i början

Det var rejält tungt i början av joggingturen. Ibland får jag problem med att ta djupa andetag, ungefär som astma men det är inte astma. Det brukar sitta i ett tag och i dag så satt det i de första två kilometrarna och det är aldrig kul när det blir så. Jag har ingen aning om vad det beror på men tror det kan bero på fel andningsteknik. Tror jag andas ytligt vid vissa tillfällen. Men när det väl släppte så flöt det på riktigt bra. Kunde till och med öka tempot den sista halv kilometern.

Garmin connect (för er som är intresserade av lite statistik på min träning)

3 reaktioner på ”Tungt i början”

  1. Du får väl söka för det om de inte ger med sig de är inte bra & gå med det för länge .

    1. Nej det är inget att oroa sig för. Det är något som kommer ibland men tror det kan bero på stress eller något liknande. Inget någon läkare kan fixa.

Kommentarer inaktiverade.