Tre dagar, tre träningspass

Det har gått tre dagar på veckan och jag har avklarat tre träningspass. I måndags blev det löpträning, i går var jag på gymmet och körde armar och mage och i dag var jag på gymmet igen och det var ryggen och axlarna som fick sig en omgång.

Jag känner att jag måste ta tag i att lägga upp ett nytt träningsprogram för det jag kör nu skulle jag bytt ut för länge sedan. Jag får ta och göra ett denna veckan så jag kan köra igång med det nya på måndag.

Jag räknade lite på hur mycket protein jag får i mig på en dag och det låg lägre än jag trodde. Runt 1-1,5 gram per kilo kroppsvikt får jag i mig nu och jag borde få i mig över 2 gram per kilo kroppsvikt. Jag funderar lite på att öka intaget men vet inte om jag har råd för proteinkällor är ju ganska dyra. Jag borde göra det för jag tror jag skulle bygga muskler lite fortare då.