Sen löprunda

Kom precis hem från en sen löprunda på 5 km. Jag hade tänkt att ta den tidigare men det har varit en del att göra i dag så därför var jag tvungen att ge mig ut så här sent. Men det gick bra det med för jag hann precis klart innan det mörknade för mycket.

Det var nära att jag hoppade över träningen för det regnade en del ute men som tur var så gav jag mig ut ändå och det känner jag mig riktigt nöjd över nu. Visst jag blev genomblöt men det var varmt ute så det gjorde inte så mycket.

Garmin connect (för er som är intresserade av lite statistik på min träning)

5 reaktioner på ”Sen löprunda”

 1. Hej
  Vad glad jag blir för din skull att du kommit igång o fått flyt 🙂
  Såklart viktnedgången sporrar dig ytterligare 🙂
  Är du sugen på att ta ett jobb som PT ”irl”?? 🙂
  Nu är du på gång,Chrille ! 🙂

  1. Hej
   Ja träningen flyter på bra 🙂
   Nja, PT är för tidigt för mig att bli men man vet aldrig i framtiden. Kanske blir helfrälst på träning.

 2. Hej…..
  Nu menade jag PT för MIG. 🙂
  Jag var lite otydlig där 🙂
  Ha en bra dag idag …..

Kommentarer inaktiverade.