Nya träningsprogrammet för gymmet

Jag kommer testa detta program framöver och göra justeringar när jag känner att något inte fungerar. T.ex. om jag inte gillar någon övning. Vissa av övningarna har jag aldrig kört innan så det ska bli intressant att se hur de är. Några av övningarna har jag kvar från mitt förra program och det har jag för att jag gillar dem skarpt samt för att jag inte hittade några bra alternativ till dem. Det ska bli riktigt kul att få köra ett nytt program för det gamla var ganska tråkigt efter att jag kört det så lång tid.

Dag 1:

Rygg:

  1. Chins
  2. Rodd i kabelmaskin med smalt grepp
  3. Rodd i kabelmaskin med brett grepp (stång) alt. två D-handtag
  4. Rygglyft med kettlebell

Mage:

  1. Skivtångsrullningar
  2. Sneda crunches
  3. Hängande benlyft
  4. Plankan
  5. Sidoplankan

Dag 2:

Armar:

  1. Dips
  2. French press med z-stång
  3. Stående tricepssträck i kabelmaskin (över huvudet)
  4. Preacher curl
  5. Koncentrationscurl med en arm (armbåge innanför lår)
  6. Hammercurl i kabelmaskin med rep

Axlar:

  1. Axellyft åt sidan i maskin
  2. Lyft med viktplatta framåt
  3. Utåtrotation i kabelmaskin

Dag 3:

Bröst:

  1. Bänkpress
  2. Hantelpress lutande bänk
  3. Pec deck
  4. Cable crossover

Ben:

  1. Knäböj
  2. Utfall
  3. Liggande lårcurl
  4. Stående vadpress