Köpt campingutrustning

Jag har länge velat få igång ett mer aktivt friluftsliv och nu har jag äntligen varit och köpt lite mer utrustning. Jag köpte ett tvåmanna tält på Intersport och sedan köpte jag ett kök med både gasolbrännare och spritbrännare och det köpte jag på Skövde natur. Jag köpte även en uppblåsbar kudde och lite köksverktyg där. Spaden ni ser på bilden köpte jag på Biltema.

Nu behöver jag bara kolla över allt någon dag så jag vet att allt är okej. Man vill ju inte märka av eventuella fel när man är ute i fält. Frågan är bara var jag ska testa att sätta upp tältet. Jag känner mig inte speciellt lockad över att göra det ute på gården. Vill helst vara på något avskilt ställe där jag slipper massa nyfikna personer.

4 reaktioner på ”Köpt campingutrustning”

Kommentarer inaktiverade.