Bytt till Comviq

Jag har från och med i dag ny operatör på mobilen. Jag har bytt till ett fastpris abonnemang hos Comviq och det betyder att jag ringer, sms:ar och mms:ar inom Sverige till ett fast månadspris på 245kr. Det blir alltså aldrig dyrare än 245kr så länge jag håller mig inom Sveriges gränser.

Jag hade Telenor innan men de ändrade priset på sms till Norge så det blev för dyrt att ha kvar dem. Först så ingick sms till Norge i potten som jag hade men sedan när jag bytte abonnemang för att få bättre surfhastighet så ändrades det och jag fick betala 2,50kr per sms utöver pottkostnaden. Hos Comviq kommer jag få betala 69öre per sms för sådana sms så en klar förbättring.

En annan skillnad som jag märkt av är att mottagningen verkar ha blivit bättre inne i min lägenhet. Med Telenor så fungerade det bara på vissa ställen men nu med Comviq så har jag haft mottagning hela tiden. Jag får se om det håller i sig men jag är förhoppningsfull.

3 reaktioner på ”Bytt till Comviq”

 1. Hej Christian,

  Vad roligt att du har bytt över till oss på Comviq! Det är alltid härligt att få läsa om någon som har bytt till oss och som har tjänat på det både pris- och täckningsmässigt.
  Maila mig gärna om du har några frågor eller funderingar.

  Med vänliga hälsningar

  Alexander Hjelmesten
  alexander.hjelmesten@comviq.com

Kommentarer inaktiverade.