Byter till ShapeUp Club

Jag behöver kolla över mina utgifter och en sak som jag kom på att jag kunde göra vad att sluta använda Viktklubb och i stället använda ShapeUp Club. Viktklubb kostar 79 kr per månad och ShapeUp Club kostar bara 21 kr per månad om man tar ett helårs abonnemang. Kostnaden kan skilja lite beroende på vilken kurs dollarn har.

Jag har använt ShapeUp Club tidigare och då var jag nöjd men matdatabasen var lite opålitlig men nu sedan de lagt in funktionen som gör att man kan skanna av streckkoder så ser det ut som om det blivit mycket bättre. Lite tidigt att säga men det känns som om de blivit riktigt bra nu.

Deras app som man använder i sin smartphone är kanonbra och den underlättar loggningen av mat grymt mycket. Viktklubbs mobilsida fungerar inte alls i min mobil så det är också en stor anledning till att jag bytte program. Sedan har viktklubbs nya sida massa buggar och det är ganska störande.

ShapeUp Club

4 reaktioner på ”Byter till ShapeUp Club”

 1. Har hört att shapeupclub club s app ska vara bra…har den europeiska mått ?? Ex dl,gram etc ??

  1. Ja jag gillar den mycket bättre än viktklubb. Visst de har lite småproblem de också men inget som är jättestörande. En sak är att många livsmedel bara kan loggas i gram och det krånglar till det ibland.
   Det går att välja vilket måttsystem man vill använda.

 2. Hej. Hittade hit från Google. Jag har laddat ner shape up idag, men asså jag hittar inte matsatabasen, exempel kesella finns inte i den lilla ”listan” och när jag sedan scannar streckkoden så står det att den redan finns registrerad i deras databas:/ blir knäpp på det då jag snart kommer glömma bort vad jag har ätit haha. Tacksam för hjälp

  1. Hej!
   Jag använder Android versionen och i den finns en knapp med bestick på på sidan för dagboken. Tryck på den och välj sedan vilken måltid du vill registrera. Efter det får du upp flera alternativ och antingen söker du efter livsmedlet direkt i sökfältet eller så trycker du på skanna streckkod. Det finns även några andra alternativ du kan välja men det ser du så välj det som fungerar bäst för dig. Tänk på att du måste vara uppkopplad mot internet för att det ska fungera.

Kommentarer inaktiverade.