Andra passet med nya programmet

Andra gympasset för veckan är avklarat och jag är riktigt nöjd med det nya programmet och dess nya övningar. Jag körde armar och axlar och det fungerade bra förutom när jag skulle köra ”Stående tricepssträck i kabelmaskin (över huvudet)” för då kände jag av gårdagens magträning så det var lite svårt att hålla det båltryck som jag behövde. Men men det är ju inte tänkt att jag ska träna på gymmet två dagar i rad så det blir säkert bättre nästa gång.

Motivationen har ökat rejält för gymträningen och det känns roligare att träna nu när jag har lite nya övningar. Jag måste nog försöka att lägga om programmet minst var tredje månad framöver så jag får lite mer variation på träningen. Det är ju ganska lätt att annars köra samma övningar under lång tid och då är det lätt hänt att kroppen vänjer sig vid dem och kommer därför utvecklas sämre. Kroppen behöver variation och lite överraskningar för att utvecklas på bästa sätt.