Viktresultat v.16

Det blev minus på vågen som tur var. Jag var lite orolig i går att jag skulle ha gått upp i vikt denna veckan p.g.a. torsdagens och fredagens frossande men så blev det inte som tur var. Jag hade lite ångest över frossandet och det kändes som om hela veckans kämpande var förstört så första tanken var att jag lika gärna kunde äta under lördagen också. Det var riktigt nära att det blev så men som tur var så lyckades jag hålla mig och det gjorde nog att det blev minus på vågen ändå.

Dieten har fungerat bra alla dagar utan de jag nämnde tidigare och träningen har också fungerat bra men fredagens gympass blev inte av så än så länge så är det ingen perfekt träningsvecka. Jag får se om jag hinner gå och träna det passet senare under dagen. Det hade varit skönt att få köra det men jag har lite annat att göra först så jag får se vad klockan blir.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.