Viktresultat v.15

Jag har bestämt mig för att väga och mäta mig på söndagar framöver för det är den dagen jag brukar vara hemma och ha mest tid på. Måndagar har inte fungerat så bra för det blir ofta stressigt och det är onödigt.

Vecka 15 har varit ännu en nystart men denna gången känner jag mig riktigt motiverad och det beror nog på att jag vägde in på en så hög vikt som jag gjorde förra veckan men också för att kläderna satt som korvskinn på kroppen. Ingen skön känsla. Jag kom igång med träningen lite sent i veckan så löpträningen har jag inte hunnit med men däremot så har jag lyckats komma i väg till gymmet och kört mina tre inplanerade pass och det känns underbart.

Dieten har fungerat bra hela veckan utan på tisdagen då jag ballade ur men en dag av sju är inte mycket att hänga upp sig på. Min kalorinivå har jag lagt ganska lågt för målet är att gå ner ett kilo i veckan. Den ligger just nu på 1916 kcal per dag och jag ska försöka ligga så nära den nivån som möjligt men på träningsdagar får jag äta mer vid behov.

Min svåraste tid på dygnet är på kvällen och det är det jag måste kämpa mest med och försöka hitta strategier så jag inte faller in i överätningens fälla. Det var riktigt nära i går men jag lyckades slå bort suget i sista stund. Jag måste inse att det inte är okej att hålla på att överäta hela tiden för det påverkar hälsan negativt så extremt mycket. Inte bara fysiskt utan även psykiskt.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

6 reaktioner på ”Viktresultat v.15”

 1. Hej Crille
  Var dag är en ny dag…och alltid en början på något nytt… Enklare att tänka så..fixar vi inte det ( maten ) en dag…..så har vi alltid en ny möjlighet … Men såklart vill man ju se resultat som håller i sig…det vill både du o jag o många andra 🙂
  Jag håller tummarna för dig 🙂
  Vad heter du på VK .se ? Jag står som vegobear…om du vill kan vi ju peppa varann där ? 🙂
  Önskar dig en riktigt bra vecka. Själv åker jag på utbildning tisdag till fredag i Linköping ..ska bli kul o skönt med ett avbrott i vardagen 🙂
  Gäller bara att se upp med hotellfrukosten! ….hmm. 🙂

  1. Hej!
   Jag heter cb-s.se på viktklubb men jag använder inte mötesplatsen så jag vet inte om det är någon idé att lägga till mig som favorit.
   Du får också ha en bra vecka och ta det lugnt med frukosten. Försök att göra bra val. 🙂

Kommentarer inaktiverade.