Varit och gymmat

Då var det första gympasset för veckan avklarat och i dag var det armar och mage på schemat. Jag kände mig lite svagare än normalt men samtidigt så fick jag bra pump i musklerna så det blev ett bra pass ändå.

Jag har börjat fundera på om jag skulle börja äta något direkt efter träningspassen för att få en bättre och snabbare återhämtning. Det som känns lättast är att äta en proteinbar. Med en sådan efter passet så behövs ingen förberedelse samt så är den lätt att ta med sig. Jag får kolla upp lite priser och se om det är värt det. Måste även kolla upp kaloriinnehållet så inte det blir för högt.

2 reaktioner på ”Varit och gymmat”

  1. Hej! Jag håller på med en sida om proteinbars, vad de olika barerna har för syfte.. protein, energi, deff osv.. kom gärna med tips ska jag försöka få till en bra samlingssida 🙂

    Med vänlig hälsning
    Niklas

Kommentarer inaktiverade.