Testade pansarvallen

Jag tyckte det var dags att titta till spåren nere på pansarvallen (P4) för att se om det gick att använda dem än. Spåren var väl inte i det bästa skicket men det går att använda dem som tur var. Det ser ut som om de håller på att göra i ordning spåren och det har medfört att det är lite ojämna och leriga just nu men det blir säkert bra när det är klart.

Jag joggade 3,5 km spåret och det var grymt jobbigt. Jag fick gå ett flertal gånger men det är ganska kuperat och underlaget är som sagt ojämnt och då blir det lite jobbigare än att springa på plan asfalt. Skönt att man kan börja använda riktiga motionsspår igen för det har jag saknat.

Garmin connect (för er som är intresserade av lite statistik på min träning)

2 reaktioner på ”Testade pansarvallen”

Kommentarer inaktiverade.