Kom iväg till gymmet

Äntligen kom jag iväg till gymmet igen. Det var ungefär fem veckor sedan jag var där sist så det var riktigt skönt att köra igång igen. Varför jag slutade träna på gymmet var p.g.a. en förkylning och sedan hade jag stora problem att komma igång igen. Jag kom in i gamla mönster med massa godisätande och stillasittande och det har satt sina spår på kroppen. Jag har gått upp en hel del i vikt och jag orkade inte lika mycket på gymmet. Jag körde samma vikter som innan uppehållet men jag klarade inte köra lika många repetitioner som tidigare men förhoppningsvis så kommer jag ikapp snart igen. Det som irriterar mig mest är viktuppgången för det kommer ta lång tid innan jag kommer under 100kg igen men det är bara att kämpa på och se framåt i stället för att hänga upp sig på misstag som hände i det förflutna.

2 reaktioner på ”Kom iväg till gymmet”

 1. Rätt tänk Christian
  Kom igång
  Ng med kontinuitet på gymmet igen så ska du se på resultat ! 🙂
  Gymbilderna du tidigare lade upp på bloggen, visar ju det 🙂
  Ha en bra fortsatt vecka !
  / Thomas

Kommentarer inaktiverade.