Gjort bort mig igen

Hjärnan har än en gång spelat mig ett spratt. Jag hade som sagt en vilodag i torsdags och då fick jag för mig att jag skulle åka och köpa godis för det kan ju inte skada när det fungerat så bra den senaste tiden. Och mer fel än så kunde jag inte haft. För det första så tryckte jag i mig en massa onödiga kalorier under torsdagen och godiset gjorde att jag blev sjukt trött under fredagen och för det andra så blev magen totalkass under fredagen så mitt inplanerade gympass fick ställas in. Tänkte först bara byta ut det till en löprunda men jag var så trött att jag somnade ifrån det så det blev ingen träning alls den dagen. Problemen slutar inte där för på fredagskvällen så fick jag ett enormt sötsug igen så jag bakade maränger och rostade kikärter så där sprack dieten för den dagen också.

Att jag aldrig kan lära mig att överätning föder mer överätning. Det slår aldrig fel utan äter jag massa en dag så kommer jag ha sjukt svårt att äta normalt dagen efter igen. Nu gäller det att försöka göra det bästa av situationen och äta bra resten av helgen så jag förhoppningsvis får lite minus på vågen. Pallar inte att få plus igen.