Mycket rörelse i dag.

Det har blivit en del rörelse i dag. Jag började dagen på gymmet och där körde jag armar och mage. Och som avslutning körde jag en halv timme på crosstrainern. Jag var klar ganska så tidigt med den träningen så jag kände att jag ville göra något mer. Efter en del funderande så bestämde jag mig för en lugn fotopromenad så jag och bror drog ut en sväng och var ute i en och en halv timme. Tyvärr så försvann det fina vädret och ett tjockt molntäcke gjorde att det blev lite mörkt och det syns på de bilder jag tog för de blev ganska mörka. Slutresultatet blev några mörka bilder på några rådjur och en skön promenad.

2 reaktioner på ”Mycket rörelse i dag.”

  1. Finna bilder även om dom är lite mörka och du fick skön promenad med friskluft efter träningspasset.

Kommentarer inaktiverade.