Ett år på gymmet :-)

Då har jag varit igång och tränat seriöst på gymmet i ett år. Det har varit några veckor där jag inte kunnat träna alla pass men i det stora hela så har jag presterat bra. Jag märker på kroppen att det hänt en hel del med både styrkan och muskelmassan. Tyvärr så har jag inte fått till viktnedgången så bra så det är en hel del späck kvar på kroppen och det gör att det är lite svårt att se vad jag åstadkommit hittills. Men det måste ju vända någon gång det med.

Jag är i varje fall grymt nöjd med att jag lyckats hålla igång träningen så här länge som jag gjort för nu är den en del av vardagen och det känns inte tungt att gå och träna längre. Jag har även klarat av ett av mina mål med träningen och det är att göra dips utan hjälp. Jag har aldrig testat hur många jag klarar men sist körde jag 15 stycken i första setet och 11 i andra och 6 stycken i sista. Inte dåligt med tanke på att jag nu väger över 100kg :-).