Dagens träning

Jag sprang två varv runt sommarhemskullen i dag, alltså en sträcka på cirka två kilometer. Det tog exakt tretton minuter och det var sjukt tungt men det berodde mest på att min mage var i olag p.g.a de senaste dagarnas frossande. Jag har kommit in i en rejäl svacka när det kommer till den psykiska hälsan och då äter jag alltid massa onödigt. Som tur är så har jag lyckats hålla igång träningen och det hjälper mig mycket. Mår alltid så mycket bättre efter ett hårt pass.

Uppvärmningen blev som vanligt en promenad på sju kilometer och det är nog i det längsta laget för det tar en del av energin som jag behöver till löpträningen, men så länge jag springer så korta sträckor så fungerar det. Jag får korta ner det när jag ökar på löpsträckan framöver.

Garmin connect (för er som är intresserade av lite statistik på min träning)