Viktresultat v.3

Jag har haft en kanonvecka där allt har flutit på riktigt bra. Jag har räknat kalorier varje dag och jag har hållit mig inom kalorigränsen alla dagar. Vid några tillfällen åt jag av mina motionskalorier och det är ju tillåtet men inte för ofta. Godis blev det inget av och det känns riktigt bra. Visst jag var nära att åka och köpa vid några tillfällen men jag lyckades att hålla mig så det är jag jävligt nöjd över.

Träningen gick helt enligt planen. Jag var på gymmet tre gånger och så var jag ute och sprang två gånger och som bonus blev det en en-mila promenad. Bättre än så här kan det inte bli. Det enda jag känner att jag behöver få mer av är vardagsmotion för det blir det inte mycket av när jag är arbetssökande.

Vikten gick ner bra men måtten är jag besviken på för där hände det inte mycket och det måste betyda att jag hade lagrat det mesta fettet runt de inre organen och det är inte bra. Det är ju det fettet som är det absolut farligaste om man tittar på följdsjukdomar.