Tack västtrafik!

Jag fick ett provåkningskort från västtrafik och så fick jag även min mammas kort så nu har jag åkt gratis buss och tåg i snart fyra veckor och det har fungerat riktigt bra tycker jag. Jag har åkt buss i stort sett varje dag och jag gjorde även en resa ner till Partille i förra helgen. Korten har verkligen använts flitigt och jag har sparat in en hel del pengar på mina resor. Jag var lite sugen på att fortsätta åka buss men i och med att jag måste ha kvar bilen så blir det för dyrt. Det går inte att betala för både bil och busskort samtidigt för det förlorar jag bara pengar på.

Men för att minska kostnaderna på mina resor så ska jag damma av cykeln och byta till dubbdäcken i helgen så jag kan cykla i stället för att ta bilen överallt. Då kommer jag både spara pengar och få mer vardagsmotion. Kan det bli bättre? 🙂