Julen har satt sina spår

Det är helt sjukt vad jag har svält upp de senaste veckorna. Det känns på kläderna att de börjar bli tajta och det syns i spegeln. Men nu är det ett nytt år och julen är över så nu kan jag börja fokusera på dieten igen och det kommer jag göra från och med i morgon. Tanken var att jag skulle börjat räkna kalorier i dag men jag kan inte logga in på viktklubb så jag får hoppas det löser sig tills i morgon.

För att få en rivstart så kommer jag hålla mig borta från godis under hela januari och om det går bra så kanske det blir längre men jag börjar med januari så får jag se var det leder.

För att ha något att sträva efter så har jag satt upp ett mål att jag ska nått ner till 90kg till min födelsedag den 20:e mars. Det kommer bli tajt men om jag sköter dieten så ska det inte vara några problem.

Länk till viktsidan.
Länk till måttsidan.

4 reaktioner på ”Julen har satt sina spår”

Kommentarer inaktiverade.