Jobbig dag i går

Ibland så får jag dagar där det känns som om att jag aldrig ska bli mätt. I går var en sådan dag och det kvittade var jag åt för jag hade ändå ett kraftigt sug i magen hela dagen. Det slutade med att jag åkte och köpte en pizza till middag och det var knappt att den ens hjälpte. Dessa dagar är så sjukt jobbiga för äter jag inte så jag blir mätt så kommer hungern vara kvar även dagen efter. Jag vet inte vad det beror på men troligtvis så sitter det i huvudet för jag vet att jag äter tillräckligt med mat under min diet. Kanske att det kan bero på att jag har svårt att få till fettbalansen. Jag brukar normalt under en dietdag få i mig 15-20 energiprocent från just fett och målet är 30 energiprocent. Jag kanske ska testa att vara striktare med det målet och se om det blir bättre.