Dagens träning

I dag blev det en längre promenad som uppvärmning för det var runt 15 minusgrader ute. Jag gick 7 kilometer och avsluta sedan med den vanliga löprundan på 1 kilometer. Det blev ganska kallt om kinderna men annars så kände jag inte av kylan så mycket utan jag körde på ganska bra. Löprundan gick något långsammare än sist men det var ett medvetet beslut så det berodde inte på kylan.

En sak som jag tycker är konstigt är att så få använder reflexer i detta vintermörker. Jag menar har man någon gång kört bil i mörker så vet man hur dåligt en svartklädd person syns. Jag tycker det är en ganska billig livförsäkring. Jag skulle tippa på att det bara var några få procent av dem jag har såg som hade reflex.

Garmin connect (för er som är intresserade av lite statistik på min träning)