Bra träningsvecka

Förra veckan var en grymt bra träningsvecka. Det gick helt enligt planen med tre styrkepass på gymmet och två konditionspass i löparspåret. Det kunde inte blivit bättre och jag kommer även framöver försöka få in två konditionspass per vecka. Jag tror det är det som behövs för att jag ska börja gå ner i vikt igen. Kosten är givetvis det viktigaste och det syntes på viktresultatet för förra veckan. Jag åt skitdåligt och fast att jag tränade som jag gjorde så ökade jag i vikt. Måtten var i och för sig stabila så har jag tur så är det bara vätska och ökat tarminnehåll och inte fettvikt. Det lär ju märkas vid nästa invägning.

4 reaktioner på ”Bra träningsvecka”

  1. Jag kom inte ut idag, än i alla fall. Men jag kommer försöka sticka ut så ofta det går och då gärna på förmiddagar. Känns som ett schysst sätt att få fart på dagen.

Kommentarer inaktiverade.