Börjar bli dags för nytt träningsprogram

Jag har kört med samma program och övningar på gymmet i flera månader nu och känner att det börjar bli dags för lite förnyelse. Jag är bara lite ambivalent och kan inte bestämma mig för vilket typ av träning jag ska fokusera på. Ena alternativet är att köra som jag gjort nu fast med nya övningar och det andra är att jag börjar fokusera på rörlighet och spänst i stället för att bygga muskler. Det lutar åt det sista alternativet för jag känner mig så klumpig och osmidig i många situationer men då måste jag även se till att muskelmassan som jag hittills lagt på mig bevaras. Jag får fundera ett tag och se vad som känns viktigast just nu.

2 reaktioner på ”Börjar bli dags för nytt träningsprogram”

  1. Låna nån av mina specialtidningar och få inspiration? Typ den med träning för kampsportare som har mycket fokus på rörlighet och sånt…

Kommentarer inaktiverade.