Vikt och mått

Det börjar bli ganska mycket data om vikt och mått nu så därför har jag skapat två egna sidor för dem. Jag har en separat sida för vikten och en för måtten. Ni hittar dem i menyn under sidhuvudet ^^. Jag har tänkt att börja lägga upp resultaten igen men vet inte om jag börjar nu innan jul eller om jag väntar till efter helgerna.

Som ni ser i graferna så har vikten och måtten i stort sett stått still sedan i somras. Jag tog det medvetet lugnt med dieten under sommaren men det skulle jag aldrig gjort för det har varit ett helvete att få igång viktnedgången igen. Det kan gå bra ett par veckor men sedan kommer en katastrofvecka som gör att jag går upp allt igen. Som tur är så har jag inte gått upp en massa i vikt men en liten viktuppgång har det blivit om man kollar på snittet.

Jag har bestämt mig för att inte äta massa onödigt nu innan jul för jag skulle vilja komma ner till 98kg till julafton. Det ska inte vara omöjligt och jag tror det skulle vara bra för psyket om jag klarade av det. Håll tummarna 🙂

Länk till viktsidan

Länk till måttsidan