3 reaktioner på ”Det gick bra”

 1. Jag har för första gången satt en målvikt för mig. Satte den på 85 kg men då har jag bara gjort en uppskattning på den vikt jag haft under året och hur kroppsfettet ser ut. Jag lär få omvärdera detta när jag väl kommit en bit in i träning osv. Men det är på något konstigt sätt ganska roligt att ha ett sådant mål att arbeta med.

  Tog ner en app som verkar vara schysst för detta målet: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cachapa.libra 🙂

  Får hoppas att jag kan få iordning på mina laster och problem snart med 🙂

  1. Jo det är svårt att sätta en exakt vikt när man sätter mål, speciellt om man inte varit nere i den vikten för då vet man inte hur kroppen kommer se ut när man nått den.

   Ge inte upp bara så ska du nog bli av med dina laster 🙂

 2. Jag vägde ju runt 83 kg när jag bodde i Norrköping och minns hur jag såg ut då på ett ungefär. Jag hade lite mage men inte mycket till muskler. Det som avgör lite är hur mycket muskler väger mot fett sett till yta. Om jag får ner fettprocenten rejält i kroppen samtidigt som jag bygger muskler så når jag ju ett av målen och då vet jag även var jag behöver ligga med min vikt 🙂

  Största problemet är inte mina laster just nu känner jag. Utan min sömn som är åt helvete…

Kommentarer inaktiverade.