Renoverar köket

Jag började tröttna på att gå hemma och inte ha så mycket att göra så för att få något annat än träning och kost att tänka på så bestämde jag mig för att måla och tapetsera om i köket. Jag hade beräknat att det skulle ta ungefär 3 dagar men så blev det inte. Jag är nu inne på femte dagen och jag har minst 2 dagars jobb kvar och då har jag inte räknat med torktiden på färgen och tiden för städningen av resten av lägenheten. Det ligger slipdamm överallt och då hade jag ändå dörren stängd till köket när jag slipade. Jag borde kunna börja använda köket igen på söndag hoppas jag, så det får bli att leva på mikromat i några dagar till. Det är skönt att ha något att göra men att vara utan kök så här länge är inte så kul.

6 reaktioner på ”Renoverar köket”

 1. Hej!

  Skulle du vilja dela med dig av renoveringen på byggforumet Byggla med kanske en bild och lite text? För det skulle jag skicka en liten present 🙂

  Hör gärna av dig så berättar jag mer, helgi@byggla.se

  Ha en fin helg!
  Vänliga hälsningar
  Helgi

 2. Kul…du har att se fram emot ett nytt fräscht kök ! 🙂
  Själv håller jag på att måla om ett mindre rum i helgen … Går visserligen fortare 🙂
  Ha en bra söndag Christian ! 🙂

Kommentarer inaktiverade.