Köket är klart

Då var jag klar med köket och jag är riktigt nöjd med slutresultatet. Kostnaden hamnade på ungefär 3500kr och då är alla verktyg inräknade i den kostnaden, t.ex. två slipmaskiner. Det tog bra mycket längre tid än jag hade räknat med men det beror på att jag fick måla allt två gånger. Bänkskivorna var värst för det tog en hel kväll att slipa dem och sedan lackade jag dem tre gånger och mellan varje lackning fick jag vänta minst 16 timmar. Dammet från slipningen spred sig i hela lägenheten så jag blev tvungen att diska allt jag har i köket och jag kommer få städa resten av lägenheten ordentligt i morgon. Det är skönt att ha ett kök igen så jag slipper äta massa färdig pizzor och piroger. Det blir snabbt ganska tjatigt.

8 reaktioner på ”Köket är klart”

  1. Gillar inte att bedöma saker på bilder, speciellt inte när jag vet att saker inte ser rätt ut på min skärm. Men det lilla jag kan se så ser det riktigt bra ut. Schysst färgval på luckor och bänkar. Snyggt jobbat i alla fall 🙂

    1. Jo det var svårt att få till bilderna för ljuset är ju inte det bästa så här års. Du får väl komma hit och kolla någon dag nu när du kommer bo så nära. Själv är jag väldigt nöjd :-).

Kommentarer inaktiverade.