Viktresultat v.39

Det är fösta gången sedan jag började denna diet som jag klarat att hålla mig till planen alla 7 dagar i veckan och jag är så jävla nöjd med det. Jag kunde till och med få in lite lördagsgodis utan att det förstörde något. Visst jag fick äta en del av mina motionskalorier den dagen men det gör mig inget för jag låg ändå 400kcal under den planerade kalorinivån. Söndagen var den dag som jag hade mest sug men det beror väl på att jag bara sovit fem timmar på natten och att jag hållit igång hela dagen så jag var ganska trött på kvällen. Men jag tycker jag hanterade det ganska bra för jag hamnade inom kalorinivån även då.

Träningen hoppade jag över på måndag och tisdag och det gjorde jag för att jag behövde samla mina tankar efter ännu en dålig vecka. Men även för att jag kände att jag behövde lägga lite extra energi på att få igång dieten igen och det fungerade ju riktigt bra. På onsdagen kom jag igång med träningen igen och jag hann ändå med tre gympass och ett mtb pass innan veckan var slut och det är jag också jävligt nöjd med.

När jag låg i sängen igår och försökte somna så hade jag kvar ett ganska kraftigt sug på godis och jag låg där och tänkte att jag var värd en ätardag nu när det gått så bra under veckan. Tanken var att jag skulle ta måndagen för det för då skulle jag hinna förbränna bort allt jag ätit under den dagen innan nästa vägning. Men nu när jag sovit och är pigg igen så är dessa tankar borta och jag inser nu hur dåligt min hjärna fungerar kring kost när jag är trött.

Som jag skrivit i tidigare inlägg så brukar jag kunna sköta mig en vecka och sedan ballar jag ur veckan efter igen, så vecka 40 kommer bli en riktig prövning. Kan jag lyckas få en lika bra vecka som jag hade förra veckan även denna veckan så ska jag nog kunna ta mig ur denna dåliga period som jag haft så länge nu. Motivationen är i varje fall på topp idag så jag ser inte att det skulle vara några problem att få till en bra vecka till. Det är bara och fortsätta kämpa och försöka programmera om hjärnan så den inte vill hetsäta något mer. Det kommer bli tufft men inte omöjligt.

4 reaktioner på ”Viktresultat v.39”

  1. Bra jobbat Chrille !
    Du kommer fixa en vecka till , var bara uppmärksam på när och vad ev sug består av …, långtråkigt, ledsen ,oro osv . Många gånger stoppar vi i oss av andra orsaker .. Kan rekommendera en bok om det… Terapeut som jag jobbar som…. Den heter KBT vid viktnedgång
    Sköt om dig o ha en bra vecka nu,grabben ! :))

Kommentarer inaktiverade.