Varför?

Varför ska alla arbetsgivare ha en egen CV-databas? Kan de inte använda sig av arbetsförmedlingens databas eller någon annan gemensam databas i stället så man som arbetssökande slipper fylla i samma uppgifter om och om och om och om igen. Jag blir så jävla trött på det. Jag har ju jobbat på en del företag så varje gång jag ska registrera mitt CV i en sådan här databas så tar det minst en timme. Och från vissa sidor så blir Cv:t borttaget om man varit inaktiv ett tag vilket betyder att man varje gång man blir arbetslös får man fylla i allt igen. Men det värsta med allt det här är att när man lagt ner tid på att registrera sitt CV, skrivit personligt brev och skickat sin ansökan (kanske 1-2 timmar) så har de inte ens vett att tala om när tjänsten är tillsatt. Hur svårt kan det vara att skicka ett massutskick till alla sökande som talar om att tjänsten är tillsatt så man vet det och slipper gå och vänta i onödan. Det är inte konstigt att man blir både trött och bitter på att söka jobb.