Underbart väder för en mountainbiketur

Det blev en tur uppe på billingen igen med mountainbiken och det ångrar jag inte en sekund. Solen skiner för en gång skull och spåren var lite torrare också. När jag åkte upp till billingen så hade jag bestämt att cykla den gröna milen men i sista stund så ändrade jag mig för jag kände att jag behövde lite mer utmaning så jag bestämde mig för att köra den lila milen igen. Den lösa sanden jag skrev om sist var faktiskt bättre denna gången för nu hade den packats lite hårdare. Jag valde att montera på bakskärmen på cykeln idag och det gjorde att jag slapp att bli så lerig som jag brukar bli när jag cyklar mountainbike och det är ju inte fel. Ett riktigt skönt pass blev det och fler kommer det bli framöver.

Statistik på rundan.

En reaktion på ”Underbart väder för en mountainbiketur”

Kommentarer inaktiverade.