Tagit truckkort

Arbetsförmedlingen betalade en truckutbildning för mig och idag var sista dagen för den. Jag har varit på kursen hela veckan och igår hade vi teoriprov och det var inte så svårt så jag fick 36 rätt av 37 möjliga. Idag hade vi uppkörning och det tyckte jag heller inte var så svårt. Det ända jag hade problem med var att ställa upp den sista pallen helt rätt så det tog lite för lång tid och det gjorde att jag fick ett minus poäng. Och det berodde nog på att jag var lite nervös för sådana problem har jag inte haft tidigare i veckan. Men ett minus poäng gjorde inget för man fick ha totalt åtta minus.

Jag klarade alla testerna så nu har jag truckkort för truckarna A1-A4 och B1-B3. Det höll på att bli så att vi inte skulle få B2 kortet men efter att jag ringt runt och stridit lite så har de ändrat sig så nu får vi även det. Det är bra att inte ge sig 🙂

2 reaktioner på ”Tagit truckkort”

Kommentarer inaktiverade.