Viktresultat v.37

Det blev tre stycken träningspass på gymmet och två stycken mountainbikepass under vecka 37 så träningen gick helt enligt planen. Att det blev två pass på mountainbiken känns riktigt bra för det är konditionsträning och uthållighetsträning som jag behöver just nu känner jag. Men samtidigt så behöver jag även styrketräningen så jag inte förlorar den muskelmassa jag byggt upp det senaste halvåret.

Dieten är som vanligt den jobbigaste biten. Det gick kanonbra måndag till fredag men sedan på helgen så tappade jag kontrollen igen och åt massa onödigt. Men som tur var så gick jag ner 1,1kilo ändå och det är jag riktigt nöjd med. Måtten är en annan historia för det känns som om de sackar efter lite. Det hände inte mycket med dem under veckan vilket är tråkigt. Men men det kommer väl det med snart, om jag bara sköter dieten bra framöver.

3 reaktioner på ”Viktresultat v.37”

 1. Bra jobbat Christian 🙂
  Vikten går åter neråt :))
  Själv var jag på VV idag … Gått ner 1,4 kg
  Men jag fick samma erfarenhet som du… Var ensam kille bland 25 kvinnor, kändes ensamt och till en ”hög kostnad”
  Nej , jag går ur… Och går tillbaka som medlem på viktklubb.se istället… Där finns fler av oss killar :))
  Ha en riktigt skön torsdag 🙂

Kommentarer inaktiverade.